kinderdiensten

Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niet! Matheus 19:13

Iedere zondagochtend komen de kinderen van 4 tot 15 jaar na de zangdienst samen op de jeugdzolder. Op een gezellige manier leren ze elkaar beter kennen, doen we spelletjes en snacken we wat. Daarna gaan de kinderen naar hun eigen groep en reiken we hen belangrijke handvatten aan om een relatie op te bouwen met de Here Jezus. Om de twee weken doen we ook leuke activiteiten met elkaar zoals bijv. een kidspraise, een poppenkast show, een talentenjacht of dans workshop. Iedereen is welkom, neem daarom je vrienden, nichtjes en neefjes mee!

Babygroep

De babygroep bestaat uit de leeftijden van 0 tot 2 jaar. De leidsters van de groep zijn gek op kinderen.
Er wordt goed voor de baby’s gezorgd en de mama’s en papa’s mogen altijd een kijkje komen nemen.

Peutergroep

De peutergroep bestaat uit de leeftijden 2 tot 4 jaar. Met deze kinderen worden eenvoudige christelijke liedjes gezongen, ze krijgen een kort verhaaltje te horen. En verder spelen ze fijn samen.Natuurlijk is er altijd nog even tijd voor een hapje en een drankje.

Zondagsschool

We hebben twee zondagsschool groepen, namelijk in de leeftijd van 4 tot 6 en van 6 tot 9. Bij beide groepen zingen ze leuke kinderopwekkingliedjes, vertellen ze bijbelverhalen en geven daar een uitleg over. Daarna gaan ze gezellig knutselen of spelletjes doen.Bijbelklas

De bijbelklas is voor de leeftijden 9 tot 12 (basisschool groep 8) Bij deze groep is het thema ”Geloven is leuk’. We bespreken hedendaagse onderwerpen en bespreken samen wat de Bijbel hierover zegt. Daarna is er tijd voor een gezellig spel of eigen invulling.
En 2x per jaar doen we ook een gezellige buitenkerkelijke activiteit samen zoals bowlen, picknicken etc.

Tieners

De tieners zijn voor de leeftijden 12 tot 15 jaar. Tijdens de tienerklas besteden wij aandacht aan verschillende onderwerpen waarmee tieners zich vandaag
de dag bezighouden. Verder wordt hun geleerd om juiste keuzes te maken en een relatie met Jezus Christus
te ontwikkelen. Daarnaast hebben de tieners ook een paar keer per jaar leuke buitenkerkelijke activiteiten.

Vacatures

Vindt u het ook leuk om uw bijbelkennis te delen met onze kinderen of om op de allerkleinsten te passen? Wij hebben altijd extra mensen nodig! U kunt u aanmelden bij Hanneke Dekker (baby/peuters) Wilma van Sabben (zondagsschool), Manuela Schenker-Lachman (bijbelklas) of Xaviera van der Kuijl (de tieners)