Vrouwennetwerk Hadassah

Hadassah_groot_breed[1]

Vanaf 2004 zijn we gestart met het vrouwennetwerk in De Schutse. Ons devies is: voor vrouwen, door vrouwen! Het is mooi om te zien hoe vrouwen elkaar tot een zegen zijn en zelf ook bemoedigd worden.

In februari 2015 hebben we het Hadassah café geopend. Een uitgaansgelegenheid voor vrouwen vanaf 18 jaar.
Vijfmaal per jaar organiseren wij daar een ontmoeting op een zaterdagmiddag van 11.30 tot 15.00 uur. Je bent van harte welkom op onze ontmoeting!
Een gezellige middag samen praten en nadenken over een gekozen thema  en bespreken we maatschappelijke vraagstukken, bekeken vanuit een Bijbels perspectief.

Het jaarthema voor 2018/2019 is: ‘Vrouwenschouders onder Gods heerschappij’.
Op zaterdag 19 januari is onze eerste bijeenkomst in 2019 en willen we het jaar feestelijk inluiden. Het subthema is: Een luisterend oor, en ik dan? Deze keer willen we met elkaar nadenken over in hoeverre wij als vrouw een luisterend oor moeten hebben, of kan het ook anders?
Wat zijn de gevolgen van het luisterend oor op ons?

Wil jij een andere vrouw bemoedigen? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Of wil je iets met elkaar delen? We zien uit naar je komst!
Er staan voor 2019 ontmoetingen gepland op 19 januari, 23 maart, 22 juni, 21 september en 23 november.

De toegang, hapjes en drankjes zijn gratis, wel vragen we een vrijwillige bijdrage. En als je zelf wat lekkers wilt maken, hartig of zoets, geef het dan van te voren door aan Marylyn van Leeuwen.

 

             We zien uit naar je komst!!!

            Je kunt je aanmelden via
            info@schutse.nl of 010-4673433.