Vrouwennetwerk Hadassah

Hadassah_groot_breed[1]

Vanaf 2004 zijn we gestart met het vrouwennetwerk in De Schutse. Ons devies is: voor vrouwen, door vrouwen! Het is mooi om te zien hoe vrouwen elkaar tot een zegen zijn en zelf ook bemoedigd worden.

In februari 2015 hebben we het Hadassah café geopend. Een uitgaansgelegenheid voor vrouwen vanaf 18 jaar.
Vijfmaal per jaar organiseren wij daar een ontmoeting op een zaterdagmiddag van 12.00 tot 15.00 uur (deur open vanaf 11.50u). Je bent van harte welkom op onze bijeenkomst!
Een gezellige middag samen praten en nadenken over een gekozen thema  en we bespreken maatschappelijke vraagstukken, bekeken vanuit een Bijbels perspectief.

Het jaarthema voor 2019/2020 is: ‘Ontgin mij nieuw land’, gebaseerd op Hosea 10:12. Ons seizoen loopt van september 2019 tot september 2020.
Dit thema is onderverdeeld in vijf subthema’s:
1. Mag God mijn hart onderzoeken?
2. Schone grond, mijn hart is vrij van obstakels!
3. Is het nu de tijd om te zaaien?
4. Onderhoud van mijn hart.
5. Pluk de vruchten, het is oogstfeest!

Wil jij een andere vrouw bemoedigen? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Of wil je iets met elkaar delen? We zien uit naar je komst!
De data van onze ontmoetingen worden binnekort bekend gemaakt. Vooraf aanmelden is zeer gewenst in verband met de organisatie.

De toegang, hapjes en drankjes zijn gratis, wel vragen we een vrijwillige bijdrage. En als je zelf wat lekkers wilt maken, hartig of zoets, geef het dan van tevoren door aan Marylyn van Leeuwen.

             We zien uit naar je komst!!!

            Je kunt je aanmelden via
            info@schutse.nl of 010-4673433.