UITGELICHT

De preek zal uitgezonden worden op ons YouTube kanaal, aanvang 10.30 uur. Ook de vorige uitzendingen kunnen daar bekeken worden. De uitzendingen blijven maximaal 2 maanden beschikbaar op internet. Via de website kan de preek ook (na)beluisterd worden. 

https://www.youtube.com/user/SchutseRotterdam. 

Wil je een dienst bijwonen? 

 • Meld je aan via info@schutse.nl (klik op de blauw onderstreepte link), uiterlijk donderdag vóór 12.00 uur. 
 • Geef aan in de e-mail met hoeveel personen je wilt komen en vermeld daarbij de namen van alle personen. 
 • Bij voldoende zitplaatsen ontvang je op vrijdag de bevestiging voor de eerst volgende dienst. Je aanmelding is dan pas definitief. 
 • Door aan te melden verklaar je dat je geen gezondheidsklachten hebt en het protocol hebt gelezen. 
 • Je kunt je aanmelden voor de hele maand augustus mits er voldoende zitplaatsen zijn. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om een dienst te bij te wonen.
 • A.s. zondagochtend starten we weer met de bidstond. Deze begint om 9.30 uur op de Bovenzaal. We bidden samen voor de dienst, de livestream, nazorg, voor een ieder die de dienst bezoekt en dat Gods Geest deze ochtend een ieder zal aanraken. Wil je mee bidden? Je bent van harte welkom! 

  Op woensdag 5 augustus starten we ook weer met het schoonmaken van het gebouw. In de afgelopen periode zijn de diverse ruimtes bijgehouden maar nu er meer mensen de diensten bezoeken, de kinderen weer aanwezig zijn en diverse activiteiten opgestart worden, is het goed om weer wekelijks het gebouw schoon te maken. Iedere woensdag om 9.00 uur starten we en om 10.30 uur drinken we een kopje koffie. Ook hierbij houden we rekening met elkaar. 

  Vanaf heden starten de gebedsavonden op donderdag weer. De gebedsavonden worden gehouden op de Bovenzaal, ingang Jacob Loisstraat 49a. Ook daar houden we ons aan de regels van het RIVM. 

  Op zaterdag 31 oktober gaat Prayer Station met elkaar de straat op. Het team verzamelt om 12.45 uur bij Bram Ladage op de West-Kruiskade. Van 13.00 – 15.00 uur zullen zij op straat zijn om te spreken / bidden met mensen. De richtlijnen van het RIVM zullen daarbij in acht genomen worden. De landmacht (bidders) blijft thuis en zal daar bidden.