Our next Friday service is on Friday June 10th @19.30 pm!

Photo gallery

rosalynhogendoornphotography

The Friday service

Is een interkerkelijk event opgericht door Pastor John Hofwijks. Hij bedacht een laagdrempelige kerkdienst genaamd The Saturday Service, voor mensen die normaal niet zo snel naar de kerk gaan. “Hier kun je jezelf zijn, Jezus waardeert je aanwezigheid” was zijn visie En na het woord te hebben gebracht in de V.E.G. De Schutse in Rotterdam, kwam hij op het idee om The Saturday Service ook in Rotterdam te houden, maar dan op een andere dag, namelijk de vrijdag.  En wellicht in de toekomst ook nog op andere dagen in andere steden.
Zo kunnen we op een eigentijdse manier het goede nieuws van God verspreiden in Nederland. (2 Kor. 5:17-20)

Het Friday Service team

Worship & Praise Team

Onze Worship & Praise dienst wordt verzorgd door Emily Offermans en band. Zij is opgegroeid in de VEG De Schutse en uitgegroeid tot een prachtige worshipleader. Hoe mooi is dit moment om door deze aanbidding, lofprijs en dankzeggingsdienst mensen dichter bij elkaar en bij God te brengen. We nodigen samen de Heilige Geest uit om harten aan te raken en te vernieuwen in geest ziel en lichaam

Meer weten over het geloof?

Voor al je vragen of voor gebed willen we graag persoonlijk met je in gesprek gaan. Vul daarom hieronder je contactgegevens in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Our Following service is on Friday July 8th!